Federación Foros por la Memoria
Comunicados y Documentos de la Federación
Noticias
Agenda
Artículos y Documentos
Home » Agenda

Taula rodona i a la inauguració de l’exposició *Sa Feixina Neta*

Memòria de Mallorca, | 19 febrero 2010

Els propers dies* 24 de febrer i 6 de març a Ca n’Alcover*

 

 

Asunto: DIA 24 I DIA 6 ACTES SA FEIXINA NETA

Companyes i companys,

Ens complau convidar-vos a la taula rodona i a la inauguració de l’exposició *Sa Feixina Neta* els propers dies* 24 de febrer i 6 de març a Ca n’Alcover*que ha organitzat l’Associació Memòria de Mallorca.

En el document adjunt hi trobareu tota la informació, aprofitam per agriar al pintor Damià Jaume la cessió del dibuix pel cartell de convit, als participants i col·laboradors i als arquitectes que han enviat les seves propostes, especialment, al grup d’arquitectes mallorquins i al seu coordinador Josep Quetglas, premi nacional d’arquitectura 2009, la seva tasca altruista i voluntària sense la qual no hagués estat possible que el projecte sortís a la llum.

Esperam que sigui del vostre interès i un pregam doneu la màxima difusió als actes.

Fins aviat i gràcies!!!.

Memòria de Mallorca