Federación Foros por la Memoria
Comunicados y Documentos de la Federación
Noticias
Agenda
Artículos y Documentos
Home » Agenda

BARCELONA: Acte Públic Per la ruptura amb el Franquisme i la fi de la impunitat dels crims de la dictadura

| 16 junio 2010

Divendres 18 de juny de 2010 a les 19.30h al passeig del Born

 

Acte públic d’homenatge a les persones represaliades pel franquisme i en defensa de la ruptura amb la dictadura

 

Intervindran:

    * Josep Fontana, historiador i catedràtic emèrit (IUHJVV-UPF)

    * Josep Maria Pi Janeras, ex-pres polític del franquisme i víctima de la tortura

    * Diego Paredes Manot, germà de ‘Txiki’, un dels últims afusellats del franquisme

    * Begoña Casado, de l’Associació Memòria contra la Tortura

    *Ermengol Gassiot, arqueòleg que ha participat en l’exhumació de diverses foses d’assassinats pel feixisme

 

Acompanyament musical de La Portàtil FM

Més informació i recollida d’adhesions col·lectives i individuals:

http://fiimpunitatfranquisme.wordpress.com

 

Convoquen:

Alerta Solidària, Associació Memòria Contra la Tortura, Associació per a la Recuperació de la Memòria Històrica de Catalunya – ARMHC, Comissió de la Dignitat, Fòrum per la Memòria del País Valencià, Fundació Andreu Nin, Solidaritat Antirrepressiva de Terrassa, Associació Els Verds Esquerra Ecologista, CAJEI, Casals de Joves de Catalunya, CGT-Catalunya, CJC/Joves Comunistes del Poble Català, Comitè Català de Solidaritat Internacionalista, Corrent Roig, COS, CUP, En Lluita, Endavant-OSAN, Espai Jove de la Intersindical-CSC, Intersindical-CSC, JEN-PSM (Joves d’Esquerra Nacionalista-PSM de Mallorca), JERC, Lluita Internacionalista , Maulets, Moviment de Defensa de la Terra (MDT), Revolta Global-Esquerra Anticapitalista, Revolta Global-Esquerra Anticapitalista de Mallorca, STEI-i (Sindicat de Treballadors de l’Ensenyament-Intersindical de les Illes Balears), Estrat Jove (Col.lectiu d’estudiants d’arqueologia), Observatori de la Vida Quotidiana (OVQ), Praxis, Associació de Joves Investigadors en Història i Ciències Socials, Esplais Catalans-Esplac, Acció Autònoma (Terrassa), ARA 9barris, Assemblea de Joves del Camp de Morvedre (AJCM), Assemblea pels Drets Socials de Vilafranca del Penedès, Associació Cultural La Fornal (Vilafranca del Penedès), Ateneu Republicà de Gràcia, CSA La Maranya (Lleida), Casal Can Capablanca (Sabadell), Casal Popular Voltor Negre (Palma). Centre Social “Terra” (Benimaclet), Col·lectiu de Resistència Antifeixista, Col·lectiu Republicà del Baix Llobregat, Dolça Lluita, Col.lectiu Antipatriarcal de la UAB, Dones Llibertàries, Independentistes de la Safor, KaosEnLaRed, Kasal Okupat i Autogestionat Joan Berney (Terrassa), La Barraqueta (Ateneu independentista de Gràcia), Llibertat.cat, Seminari d’economía crítica Taifa, Suport Ponent – web d’informació de Ponent, Trobada Alternativa de Nou Barris, Universitat Comunista dels Països Catalans

 http://fiimpunitatfranquisme.wordpress.com/2010/06/10/acte-18-de-juny-per-la-fi-de-la-impunitat-del-franquisme/