Federación Foros por la Memoria
Comunicados y Documentos de la Federación
Noticias
Agenda
Artículos y Documentos
Home » Artículos y Documentos

“Exili. Testimonis sobre la Guerra Civil. Els camps i la resistència al franquisme”

La Librería de El Sueño Igualitario, | 19 junio 2010

De Progreso Marín

 

Se puede adquirir al precio de 25 euros a través de La Librería de El Sueño Igualitario

168 páginas. 22 x 22 cm

La guerra civil, l’exili, la resistència… Aquest llibre de memòria i d’actualitat dóna la paraula als anònims que van lluitar quasi sense armes contra el feixisme. A mesura que s’acumulen els testimonis, l’esperança que la llibertat acaba sempre per imposar-se il·lumina aquestes pàgines, a vegades llòbregues, amb una llum reconfortant.

Progreso Marín, escriptor, va néixer a Tolosa de Llenguadoc, de pares republicans espanyols exiliats. Igualment poeta, després de nombroses publicacions a les revistes Encres vives i l’En Je lacanien, va publicar-se un recull el 2005, Ecluse suivi de Buée, éd. N & B. Un segon recull acaba de ser editat al novembre de 2009: Herbier des jours. Ens dóna a llegir una veu poètica que es confi rma. El seu estil dens, amb un estalvi de recursos volgut, desfà l’aparença del món.

La Librería de Cazarabet

libreria@cazarabet.com

C/ Plana Sancho, 17

44564 – Mas de las Matas (Teruel). Tlfs.978 849970-686 110069

http://www.cazarabet.com/lalibreria/