Federación Foros por la Memoria
Comunicados y Documentos de la Federación
Noticias
Agenda
Artículos y Documentos
Home » Agenda

Alaró: El “dolç” franquisme dels anys 70 / El “dulce franquismo de los años 70…

Associació Alaró per La Recuperació de la Memòria Històrica, | 30 noviembre 2010

VI jornades per la Recuperació de la Memòria Històrica. 4 de desembre

 

Estau tots convidats i per favor, ho podeu reeviar a totes aquelles persones que puguin estar interesades.

Salut i República.

Estáis todos invitados y por favor, lo podéis reenviar a todas aquellas personas que puedan estar interesadas.

Salud y República.

Marçal Isern.

Els companys de  l’ Associació Alaró  per La Recuperació de la Memòria Històrica (Mallorca) ens conviden a participar i difondre els actes de  les VI jornades per la Recuperació de la Memòria Històrica que tindran lloc el proper dissabte 4 de desembre al Teatre d’Alaró i dia 5 al cementeri del mateix poble. Els actes començaran dissabte  a partir de els 11’00 hores del matí i constaran de la projecció “Llach, la revolta permanent” de Lluís Danès, taula redona “El dolç franquisme dels anys 70” amb la participació de Margalida Capellà, Ferran Gomila, Jacint Planas Sanmartí i Julio Raneda,  i es tancaran el diumenge amb els actes d’ homenatge a les víctimes del franquisme amb ofrena floral i acompanyament musical a càrrec de Fanny Marí i Antònia Coll.

Los compañeros de la Asociación Alaró por la Recuperación de la Memoria Histórica (Mallorca) nos invitan a participar y difundir los actos de las VI jornadas por la Recuperación de la Memoria Histórica que tendrán lugar los próximos sábado días 4 de diciembre en el Teatro de Alaró y 5 de diciembre en el cementerio de l mismo pueblo. Los actos empezarán el sábado a las 11.00 horas de la manyana y constarán de la proyección “Llach, la revuelta permanente” de Lluís Danès, la mesa redonda “El dulce franquismo de los años  70” con la participación de Margalida Capellà, Ferran Gomila, Jacint Planas Sanmartí y Julio Raneda, cerrándose el domingo con el Homenaje a las víctimas del franquismo con la ofrenda floral y el acompañamiento musical a carggo de Fanny Marí y Antònia Coll

http://lamemoriaviva.wordpress.com/2010/11/29/el-dolc-franquisme-dels-anys-70-el-dulce-franquismo-de-los-anos-70/