Federación Foros por la Memoria
Comunicados y Documentos de la Federación
Noticias
Agenda
Artículos y Documentos
Home » Artículos y Documentos, Videos de Memoria Histórica

“Les cares de la guerra. Testimonis de la guerra civil i la repressió a Ripollet”

La Librería de Cazarabet, | 12 mayo 2011

DVD de David Fontanals i Marc Padró

 

72 páginas + 2 DVD. 19,50 euros. Ema Publicacions

DVD 1: 30 minuts

DVD 2: 270 minuts

Total del material audiovisual: 5 hores

El fil de la memòria, 7

Projecte guanyador de III Premi d’Investigació Local El fil de la memòria

Les persones que van viure la II República, la guerra civil i la repressió a Ripollet es col·loquen davant de la càmera i relaten les seves vivències en uns anys d’experimentació social, conflicte, sofriment i injustícies.

Aquest volum de la col·lecció El fil de la memòria es compon d’un documental, el recull audiovisual de les entrevistes als testimonis i un llibre il·lustrat amb més de 50 fotografies i documents inèdits. Els dos DVD i el text escrit són complementaris: l’exploració d’uns i altres, de les diferents veus i de les imatges construirà el relat d’uns temps difícils.

David Fontanals i Marc Padró són membres de l’associació Cultura i Memòria Antifeixista Mai Més!, que té com a objectius la creació d’eines i recursos, mitjançant les noves tecnologies, per a la difusió i la recuperació de la nostra història més recent i la participació social pel foment de la solidaritat entre cultures a Ripollet.

Ja podeu veure el trailer del documental, associat al llibre-DVD Les cares de la guerra, que es va presentar amb gran èxit d’assistència a la Biblioteca de Ripollet, i amb la presència de molts dels i les testimonis:

http://youtu.be/bAUK5RVEhio

http://www.youtube.com/emapubli

 

LA LIBRERÍA DE CAZARABET

c/ Plana Sancho, 17

44564 – Mas de las Matas (Teruel)

Tlfs. 978849970 – 686110069

www.cazarabet.com/lalibreria

libreria@cazarabet.com