Federación Foros por la Memoria
Comunicados y Documentos de la Federación
Noticias
Agenda
Artículos y Documentos
Home » Agenda

Barcelona: Vintena Concentraciò Veritat, Justicia i Reperaciò

Ciutadans per la República, | 27 mayo 2011

Dissabte 28 de maig. Plaça de Sant Jaume a les 12 hores

 

El proper dissabte 28 de maig ens tornem a concentrar a la plaça de Sant Jaume a les 12 hores per a continuar amb les nostres dignes exigències de Veritat, Justícia i Reparació per a totes les víctimes del franquisme i l’anul·lació dels judicis de la dictadura franquista.

Aquesta reivindicació de justícia és un deure moral democràtic de tota la societat i és un homenatge imprescindible per a honorar la memòria dels nostres lluitadors antifeixistes i la seva defensa, fins les darreres conseqüències, de la legalitat democràtica republicana, així com la seva valenta i compromesa actuació per a combatre el feixisme a Europa.

Per ells, per nosaltres, pel compliment dels drets humans, us esperem.

 

http://ciutadansperlarepublica.blogspot.com/

ciutadansrepublicans@gmail.com