Federación Foros por la Memoria
Comunicados y Documentos de la Federación
Noticias
Agenda
Artículos y Documentos
Home » Agenda

Acte de inauguració del monument de la CNT al Fossar de la Pedrera

Estació Collserola, | 17 junio 2011

Barcelona (Cementiri de Montjuïc), 18 de junio a las 12 h.

 

Acte de inauguració del monument de la CNT al Fossar de la Pedrera

A les imatges del monument s’entreveuen les paraules: als homes i dones de la CNT… Juanjo Novella, escultor basc amb una especial sensibilitat cap als fets de la memòria, ha creat una escultura forta, preparada per a resistir els elements i el temps i, al mateix temps, complexa i tendra, que apunta cap amunt, cap als ideals del millor que va tenir i perdre l’organització: tots aquells lluitadors i lluitadores per la llibertat i la revolució social morts per ser-ho. Un record obligat per part dels que els compartim i volem continuar el camí.

Publicat per Mª José Barreiro López de Gamarra

http://estaciocollserola.blogspot.com/2011/06/acte-de-inauguracio-del-monument-de-la.html