Federación Foros por la Memoria
Comunicados y Documentos de la Federación
Noticias
Agenda
Artículos y Documentos
Home » Noticias

Barcelona, 28 de abril: No oblidem

| 26 abril 2012

Vint-i-novena concentraciò de la Mesa de Catalunya per la Veritat, la Justícia i la Reparaciò

NO OBLIDEM. VINT-I-NOVENA CONCENTRACIÓ DE LA MESA DE CATALUNYA PER LA VERITAT, JUSTÍCIA I REPARACIÓ

No oblidem. I no oblidem pas perquè siguem rancuniosos, no. No oblidem perquè estimem. Estimem els nostres familiars, amigues i amics assassinats, represaliats i perduts. Estimem amb la força que ens donen les seves raons i els seus exemples, amb l’obligació dels que no veuen passat en aquest sentiment sinó futur, el de les seves idees i la seva lluita per canviar un món sobre el que se estenia l’ombre del feixisme, la mateixa ombra que ens barra avui el pas a la justícia. Més.

http://baixrepublica.blogspot.com/2012/04/no-oblidem-vint-i-novena-concentracio.html