Federación Foros por la Memoria
Comunicados y Documentos de la Federación
Noticias
Agenda
Artículos y Documentos
Home » Agenda

Homenatge a les Brigades Internacionals

F.Cipriano García de CCOO Catalunya, | 22 octubre 2012

Barcelona, Dissabte 27 d’octubre. Ofrena floral al monument de les Brigades Internacionals

 

El dissabte 27 d’octubre de2012, ales 11 h, es retrà un homenatge a les Brigades Internacionals en commemoració del 76è aniversari de la seva arribada i del 74è aniversari del seu comiat de Barcelona.

L’acte, organitzat per l’Associació d’Amics de les Brigades Internacionals de Catalunya, tindrà lloc a la boca nord del túnel de la Rovira, Rambla del Carmel, amb una ofrena floral al monument de les Brigades Internacionals i un homenatge al doctor Moisès Broggi.

http://www.fciprianogarcia.ccoo.cat/ciprianogarcia/noticia/159570/homenatge-a-les-brigades-internacionals