Federación Foros por la Memoria
Comunicados y Documentos de la Federación
Noticias
Agenda
Artículos y Documentos
Home » Artículos y Documentos

La Dictadura franquista: la institucionalització d’un regime

Universitat de Barcelona, | 8 octubre 2012

Antoni Segura, Andreu Mayayo i Teresa Abelló (dirs.)

 

La recerca sobre el franquisme continua revelant-nos, en ple segle XXI, dades i fets insospitats. A l’abril del 2010, els investigadors que van participar en el congrés «La dictadura franquista: la institucionalització d’un règim», organitzat pel Centre d’Estudis Històrics Internacionals (CEHI), van avançar en la recuperació de la memòria col•lectiva de l’època franquista, especialment en els inicis de la implantació del nou règim.

L’interès del congrés no sols va raure en el perfil dels ponents, els principals historiadors del període, sinó també en el contingut de les comunicacions dels nombrosos investigadors que hi van participar, de les quals presentem una selecció. És per això que aquesta obra, que aplega tant les ponències com les comunicacions del congrés, representa una de les aportacions més valuoses a la historiografia sobre la dictadura.

 

 

Matèria: Història

Format: 17 x 24

Pàgines: 460

ISBN: 978-84-475-3553-8

Data d’edició: 2012

 

http://www.publicacions.ub.edu/ficha.aspx?cod=07643