Federación Foros por la Memoria
Comunicados y Documentos de la Federación
Noticias
Agenda
Artículos y Documentos
Home » Agenda

Visita al Mur de la Memòria

Memòria de Mallorca, | 27 octubre 2012

1 de novembre: cementiri de Palma


VISITA AL MUR DE LA MEMÒRIA DIA 1 DE NOVEMBRE

Amigues i amics,

Com ja férem l’any passat, el proper dia 1 de novembre, de les 11 a les 13 hores, en el Mur de la Memòria del cementiri de Palma, membres de Memòria de Mallorca atendran i oferiran als visitants informació sobre el Memorial a les víctimes del feixisme a Mallorca.

Per això, us demanam que, en aquest dia en que és costum portar unes flors als nostres morts, passeu uns minuts pel Mur com a reconeixement i compromís amb els valors de Justícia i Llibertat que defensaren els que ja seran per sempre presents a un espai històric recuperat i que forma ja part del patrimoni de la nostra comunitat:

El Mur de la Memòria, amb les 1.600 víctimes de la repressió feixista relacionades amb Mallorca.

Pregam doneu la màxima difusió a la convocatòria.

Memòria de Mallorca