Federación Foros por la Memoria
Comunicados y Documentos de la Federación
Noticias
Agenda
Artículos y Documentos
Home » Agenda

VIII Jornades de Memòria Històrica d’Alaró

Memòria de Mallorca, | 27 noviembre 2012

1 / 2 de desembre

 

Els companys de Memòria de Mallorca d’Alaró i d’Alaró x la Recuperació de la MH ens envien el cartell dels actes que han programat pel proper cap de setmana. Ens indiquen una errada el nostre anterior missatge, es tracta de l’acompanyament musical a l’acte homenatge del diumenge dia 2, que serà a càrrec de Deïna Lillo i d’Antònia Coll i no d’Antònia Font com havíem apuntat :

 

Quedau tots convidats a les VIII Jornades de Memòria Històrica d’Alaró, enguant amb un cartell de luxe.

Dissabte dia 1 de desembre taula redona a Son Tugores a les 12:30 sobre literatura i Guerra Civil amb l’historiador i escriptor Pere Ferrer i l’escriptor i periodista Sebastià Alzamora.

Diumenge dia 2 de desembre, a les 12:30 al cementeri Municipal, el tradicional homenatge a les víctimes Republicanes de la Guerra Civil amb la presentació a càrrec de’n Rafel Bibiloni Coll i la participació de Sebastià Alzamora i l’acompanyament musical de Antònia Coll, Deïna Lillo i jo mateix recitant el poema musical, «Nadal a Ca’n Mir».

Si voleu quedar a dinar diumenge teniu temps fins divendres per fer la reserva al tf, 627578836. (el dinar serà al Restaurant Bearn)

Vos hi esper a tots.

(En podeu fer la màxim difusió per mail o per les xarxes socials)

Gràcies

Marçal Isern

Alaró per la Recuperació de la Memòria Històrica.

Ben cordialment

Memòria de Mallorca