Federación Foros por la Memoria
Comunicados y Documentos de la Federación
Noticias
Agenda
Artículos y Documentos
Home » Artículos y Documentos

Congreso Internacional sobre la Batalla del Ebro

Arola Ed., | 26 diciembre 2012

Comunicaciones. Vol. II

CONGRESO INTERNACIONAL SOBRE LA BATALLA DE L’EBRO. COMUNICACIONES VOL. 2.  AA DD.

 

Aquest volum recull les aportacions de les 28 comunicacions inèdites que es van presentar al Congrés Internacional de la Batalla de l’Ebre i que apareixen en aquesta obra agrupades en cinc grans àmbits: Visió general i aspectes militars; Les conjuntures polítiques del conflicte; El context internacional; Altres paisatges de la batalla, i Història, memòria i patrimoni. Entre les diverses aportacions destacaquen les de catedràtics amb un dilatat currículum, com Enrique Líster López (Universitat de Potiers); Sebastià Serra (Universitat de les Illes Balears); Manel Sanromà (URV); i les dels equips universitaris com el dirigit per Jordi Diloli (URV). Hi ha també altres contribucions de llocs remots com les de Mark Derby (Nova Zelanda), Michiko Murai (Japó) i José A. Ortiz (Puerto Rico). En general, el nombre de les comunicacions i la qualitat de les seves aportacions revelen la importància de la Batalla de l’Ebre en la història i en la memòria col·lectiva de la ciutadania.

 

 

Idioma:            Català. Castellà. Anglès. Alemany.

Col·lecció:                   Fora de col·lecció.

Enquadernació:            Rústica.

Edició:             Desembre del 2011

Format:            17 x 24

Tintes:             Negre.

Pàgines:                      464

22 €      IVA

ISBN:              978-84-15248-54-5

http://www.arolaeditors.com/index.asp?sc=ficha&isbn=978-84-15248-54-5