Federación Foros por la Memoria
Comunicados y Documentos de la Federación
Noticias
Agenda
Artículos y Documentos
Home » Artículos y Documentos

El secret del Valle de los Caídos

Revista Sàpiens núm. 69 | 4 abril 2013

portada-secret-valle-caidos-17547Els noms dels milers de morts traslladats per Franco des de les fosses catalans. Queralt Solé

 

En aquest reportatge

«Vull treure l’avi del Valle de los Caídos»

Un trasllat no autoritzat

El secret del Valle de los Caídos

El reportatge «Vull treure el meu avi del Valle de los Caídos» s’acompanyava d’un llibret en què hi figuraven tots els noms dels morts catalans que van ser traslladats per Franco des de fosses comunes catalanes al Valle de los Caídos. El llibret, el PDF del qual podeu veure en aquesta pàgina, inclou els llistats de noms de les més de 5.600 restes òssies que van ser traslladades des de Catalunya a la cripta del Valle de los Caídos. El llibre es va elaborar a partir de les dades incloses en l’obra ‘Els morts clandestins. Les fosses comunes a Catalunya 1936-1939’ (Editorial Afers), de la historiadora Queralt Solé. Podeu fer cerques directes en el document fent clic sobre la icona de cerca (la de la lupa).

http://www.sapiens.cat/ca/notices/2013/03/el-secret-del-valle-de-los-caidos-3319.php