Federación Foros por la Memoria
Comunicados y Documentos de la Federación
Noticias
Agenda
Artículos y Documentos
Home » Agenda

Homenatge als republicans assassinats durant el franquisme

Associació Pro-Memòria als Immolats per la Llibertat a Catalunya, 27-03-2013 | 1 abril 2013

28092012449Invitació del Parlament de Catalunya, 12 D’Abril. Parc de la Ciutadella (BCN)

 

Novament fem arribar la invitació del Parlament de Catalunya a l’acte d’homenatge que tradicionalment celebrem en record als republicans assassinats pel franquisme, que cada any organitzem conjuntament amb aquesta institució catalana, a la seva seu del Parc de la Ciutadella, el proper DIA 12 D’ABRIL A LES 12 DEL MIGDIA.

Amb l’esperit de lluita que ens anima per recuperar la seva memòria i la seva rehabilitació jurídica, que l’actual democràcia els hi ha negat, amb l’aprovació de la vergonyosa llei de la MEMÒRIA HISTÒRICA DE L’ANY 2007, no perdem l’esperança de que els polítics canviaran la seva actitud envers tots aquells homes i dones, que foren jutjats il.legalment per aquells criminals tribunals militars i sentenciats a la pena de mort, per defensar la legalitat constitucional de la República, sense el dret a poder defensar-se de les imputacions per les quals eren jutjats, mentre això no s’aconsegueixi no podrem gaudir d’una plena democràcia.

Els familiars mai hem reclamat venjança, però si justícia.

Amb l’esperança de que un dia trobarem la col.laboració política, que tants anys hem estat esperant per fer justícia a totes aquelles víctimes, mentre rebeu la nostra més cordial salutació.

La Junta Directiva

Associació Pro-Memòria als Immolats per la Llibertat a Catalunya

http://estaciocollserola.blogspot.com.es/2013/03/homenatge-als-republicans-assassinats.html