Federación Foros por la Memoria
Comunicados y Documentos de la Federación
Noticias
Agenda
Artículos y Documentos
Home » Agenda, Exhumaciones, Federación Foros por la Memoria

Recuperant la nostra memòria: excavació de la fosa de Sant Quirze del Vallès

Fòrum per la Memòria Popular de Catalunya, | 4 abril 2013

Árbol CATALUNYA FondoNegro 200Divendres 12 d´abril al Crac de Rubí (Barcelona)

 

 

Dani Cardó Girona i Elena Garcia-Guixé. Fòrum per la Memòria Popular de Catalunya.

DIVENDRES 12 D´ABRIL DEL 2013 A LES 19H AL CRAC DE RUBI

Durant l’any 2012 es van dur a terme diferents cates de localització de la fosa comuna de Sant Quirze del Vallès que contenia les restes de 6 soldats republicans assassinats en retirada per les tropes franquistes el gener de 1939.

El projecte de recuperació de la memòria d’aquests soldats va ser dut a terme per la Federación Estatal de Foros por la Memoria i finançat pel Ministerio de la Presidencia. A la xerrada es farà l’explicació del projecte i dels resultats obtinguts, així com una presentació del protocol d’exhumacions del Foro por la Memoria.

CARTEL_560