Federación Foros por la Memoria
Comunicados y Documentos de la Federación
Noticias
Agenda
Artículos y Documentos
Home » Agenda

Concentración por la Verdad, Justicia y Reparación

Mesa de Catalunya d'Entitats Memorialistas, | 24 octubre 2013

Cartell Mesa Catalunya octubre 26-10-2013Barcelona: sábado 26 de octubre

 

 

QUARANTA-QUATRENA CONCENTRACIÓ VERITAT, JUSTÍCIA I REPARACIÓ. CONTRA EL FEIXISME.

Aquest octubre el feixisme ens ha saludat braç en alt, però la Memòria ha respost aixecant el cap. Cara al vent amb tota la dignitat que ens dóna la lluita per les nostres víctimes per a dir que, per molt que ens vulguin trepitjar, no tenen autoritat moral per coaccionar-nos i fer-nos enrere perquè el nostre camí només va cap endavant, cap a la justícia, fins i tot creuant l’oceà. I per més obstacles que ens posin, per molt que ens vulguin insultar amb les seves paraules o els seus fets, els hi diem que no passaran. Els botxins han estat desfilant per sobre dels ossos de les seves víctimes, els nostres familiars i amics, i les seves accions assassines i repressores han creat un exèrcit democràtic a la recerca de la veritat i la reparació. La seva salutació feixista ha tingut resposta al Fossar de la Pedrera i al Cementiri de Tarragona i cada mes la tindrà a la plaça de Sant Jaume per part de la Mesa de Catalunya d’Entitats Memorialistes. No oblidem mai.

http://mesadecatalunya.blogspot.com/2013/10/quaranta-quatrena-concentracio-veritat.html