Federación Foros por la Memoria
Comunicados y Documentos de la Federación
Noticias
Agenda
Artículos y Documentos
Home » Noticias

Mas encapçalarà la representació del Govern a l’acte de beatificació a Tarragona

Ara.cat, | 10 octubre 2013

Cataluna-Eurovegas-turistico-El Govern evita entrar en polèmiques per la connotació política que pot tenir la cerimònia del 13 d’octubre

 

R. MATEOS / O. MARCH Barcelona | Actualitzada el 08/10/2013 14:45

El president de la Generalitat, Artur Mas, encapçalarà la representació del Govern en el macroacte de beatificació de 522 «màrtirs», principalment de la Guerra Civil, que se celebrarà el 13 d’octubre a Tarragona. Mas, que ha sigut  convidat pels organitzadors, estarà acompanyat d’altres consellers, segons ha explicat el titular de Presidència, Francesc Homs.

Homs ha argumentat que Mas hi serà present de la mateixa manera que acudeix a d’altres actes d’entitats diverses. No ha volgut entrar en polèmiques per les crítiques manifestades per entitats de diferent signe cap a un acte organitzat per la Conferència Episcopal Espanyola i que no està precedit de cap reconeixement a les víctimes assassinades a mans de les tropes franquistes ni de cap petició de perdó pel paper de l’Església al costat de l’aixecament de Franco.

http://www.ara.cat/politica/mas-tarragona-13-octubre-beatificacions_0_1007299473.html