Federación Foros por la Memoria
Comunicados y Documentos de la Federación
Noticias
Agenda
Artículos y Documentos
Home » Artículos y Documentos

“Salvador Puig Antich, cas obert. La revisió definitiva del procés”

| 4 febrero 2014

780_008_4957718_cf75909c9ea2ad739b6ce79501992fedDe Jordi Panyella

 

432 páginas       14,5 x 23 cms. 19,90 euros. Angle.

Tots els testimonis expliquen tota la veritat. El llibre definitiu sobre el cas Puig Antich.

Salvador Puig Antich va ser executat el 2 de març de 1974, ara fa quaranta anys. Amb l’ajusticiament culminava un procés judicial que va ser una gran farsa i on es va negar a Puig Antich el més elemental dret de defensa. La manipulació del cas va arribar fins al punt que la justícia militar va permetre a la policia franquista alterar el contingut del sumari fent desaparèixer documents, proves de càrrec que exculpaven l’acusat.

Aquesta és una de les colpidores revelacions que el periodista Jordi Panyella fa després de furgar en el sumari original i entrevistar-se amb desenes de testimonis directes dels fets, alguns dels quals han acceptat parlar per primer cop en aquest llibre trencant un silenci d’anys. Aquestes noves i irrefutables proves obliguen a enlairar un clam contra la injustícia i a demanar la reobertura del procés, denegada dues vegades pel Tribunal Suprem d’Espanya, i fan de Salvador Puig Antich, cas obert un llibre moralment necessari per a la cultura democràtica del país.

Vols tastar-lo?

Accediu a la pàgina web amb tota la informació sobre el cas

Jordi Panyella

Nascut a Barcelona el 1966 és periodista (llicenciat en Ciències de la Informació per la Universitat Autònoma de Barcelona). Treballa de redactor a la secció de societat del diari El Punt Avui. El 2012 va publicar en aquesta mateixa col·lecció el llibre Fèlix Millet, el gran impostor, sobre la trama de corrupció del Palau de la Música.