Noticias

Barcelona: La Falange, CCOO i UGT es manifesten de bracet per primer cop des de la seva fundació
liberinfo - 2004-10-27

http://liberinfo.net/modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=1899&mode=thread&order=0



Aquesta tarda als carrers del centre de Barcelona s'ha vist una imatge inčdita des de la instauració de la Democrŕcia. La Falange, CCOO i UGT han convocat conjuntament una manifestació al centre de Barcelona.

També hi havia membres de la USOC i es tractava d'una protesta per demanar l'augment dels sous dels treballadors d'empreses de seguretat privada. Hi havia prop d'un miler de manifestants i compartien presčncia banderoles dels dos sindicats majoritaris conjuntament amb les insígnies i banderes pre-Constitucionals de La Falange. També s'hi podien veure diverses banderes espanyoles amb la insignia de la Falange sobreimpresa.
Destacava l'absčncia de dones treballadores d'aquest sector.

La guŕrdia urbana obria el pas de la marxa i en diversos moments de la manifestació s'han sentit crits racistes i xenňfobs. Molta gent s'aturava a les voreres sense entendre que hi feien les bandere pre-Constitucionals o­nejant al costat de les dels sindicats ilˇlegalitzats a l'čpoca franquista. Ni el servei de premsa de CCOO ni el d'UGT han volgut fet cap manifestació al voltant d'aquesta convocatňria conjunta.

http://barcelona.indymedia.org/newswire/display/131753/index.php